?

Log in

schorpion_lady [userpic]

power

July 21st, 2005 (01:09 pm)

Stel je eens voor: je bent een feministe die zegt:

-         "ik heb geen man nodig in mijn leven, ik kan alles zonder hem".

 

"Eigelijk heb je gelijk", zou ik haar antwoorden,

"maar je maakt je leven jezelf moeilijker dan dat het al is".

 

Laten we een levend voorbeeld nemen: mij

 

- Ik heb een CD nodig met de nieuwste liedjes. Ik pleeg een telefoontje, en er ligt morgen een stapeltje CD’s op mijn bureau met Top 100.

- Ik wil naar Parijs, maar heb geen geld. Binnen nu en 3 dagen vind ik een persoon die mij niet alleen naar Parijs brengt, maar het hele Frankrijk, Duitsland, Spanje en de rest van EU laat zien.

- ik ben opzoek naar een goedkope auto. Ik bel drie nummers die toevallig in mijn telefoon staan en die nummers zullen mij in antwoord blijven bellen en informeren tot die tijd dat ik de auto heb gevonden. Daarna zullen ze nog steeds blijven bellen…))

- ik zoek een kamer in Rotterdam. Ze vinden een 3- kamer appartement voor mij. Bovendien, bieden ze hun hulp tot dat het hele appartement gerenoveerd is en volledig is ingericht.

- ik heb niks te doen op een van de regenachtige avonden. Een boek lezen?> Hoofdpijn. Gaan slapen?> Geen zin. Tv kijken? >what’s new than?

En dan, bel ik hem. Die avond wordt een van mijn mooiste avonden. We gaan naar het casino, of naar de bioscoop, of naar een leuk cafe’tje, of we rijden naar een van de  A-steden ( Antwerpen of Amsterdam).

 

Als je een vrouw bent, bezit je altijd wel macht.

En je leven is mooi, als je die macht weet goed te gebruiken.